اتفاقی که در یک روز افتاد:
کد خبر : 8937 تاریخ انتشار : 1402/5/21 3227
آزاد شدن 100 هکتار زمین ملی در دماوند

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران اعلام کرد: تصرفات در متراژ صد هزار متر مربع منطقه‌های ارزشمند چناران، نوده و گلاهک در شهرستان دماوند با موفقیت رفع شده است.

حسین جنتی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، اعلام کرد: در مناطق پلاک ۳۱ نوده، ۵۴ اصلی چناران و ۱۱ اصلی گلاهک، مساحت‌هایی به مجموعه رفع تصرفات اختصاص یافته است که به مجموعه‌های حفاظت اراضی شرق استان تهران و کارشناسان اداره حقوقی تحت نظر یگان مربوطه واگذار شده است.

وی ارزش این فرآیند رفع تصرفات را به حدود ده هزار میلیارد ریال ارزی تخمین زده است.

جنتی توضیح داد: این فرآیند کلیه‌ی رفع تصرفات در یک روز کاری، از ساعات صبح تا عصر، با همکاری دادگستری رودهن، شهرداری رودهن، اداره جهاد کشاورزی، نیروهای کلانتری و یگان امداد انجام گرفته است. این عملیات به هیچ تلفات جانی یا مالی منجر نشده است.

مسئول راه و شهرسازی استان تهران در پایان تصریح کرد: این اداره کل به طور دقیق فعالیت‌های زمین خواران را در مناطق شرقی استان تهران پیگیری می‌کند و با هر نوع تخریب بیت‌المال، به مبارزه خواهد پرداخت.


برای دریافت جدیدترین اخبار با پایگاه خبری مهندسان شهر همراه باشید.

سید محمد متین قاسمی

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مرداد1404

انتقاد وزارت راه و شهرسازی از تغییر رویه شهرداری تهران در ارجاع کار مهندسان ناظر

لهون اسدی گفت: طبق قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، نظارت بر ساخت‌وساز یک موضوع حاکمیتی است و باید توسط مهندسان ذیصلاح و در چارچوب قانون انجام شود.

news
13مرداد1404

نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در خوزستان

تامین ۴ هزار و ۴۵ هکتار زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در خوزستان

news
13مرداد1404

برگزاری کمیسیون ماده ۵ شهرهای اهواز و بهبهان

برگزاری کمیسیون ماده ۵ شهرهای اهواز و بهبهان

news
13مرداد1404

تخلفات ساخت‌وساز در محور مشهد - شاندیز

دومین جلسه رسیدگی به تخلفات ساخت‌وساز در محور مشهد - شاندیز برگزار شد

news
12مرداد1404

پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۸۳ خانوار در سمنان

پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۸۳ خانوار در سمنان

news
11مرداد1404

ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاری

ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاری