
🔹پنجاه و ششمین ملاقات مردمی منطقه۹ برگزار شد
▫️شهردار منطقه۹ در پنجاه و ششمین ملاقات مردمی به مشکلات شهروندان غرب تهران رسیدگی کرد.
▫️به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۹؛ در یازدهمین روز از دی ماه سال جاری، سیدمحمدرحیم مرتضوی شهردار منطقه به صورت چهره به چهره با شهروندان دیدار و به مطالبات آنها رسیدگی کرد.
▫️پنجاه و ششمین ملاقات مردمی در حالی برگزار شد که در آن به موضوعات مرتبط با شهرسازی پاسخ داده شده و شهردار منطقه۹ در چارچوب ضوابط دستورات لازم را جهت رسیدگی صادر کرد.
▫️لازم به ذکر است این جلسه با حضور شهردار منطقه۹، معاون شهرسازی و معماری، مدیران اداره حراست، روابط عمومی و فرمانده نماینده یگان حفاظت برگزار شد.
https://t.me/mohandesan_org
پایگاه خبری مهندسان شهر
رسانه تخصصی حوزه مهندسی و ساختمان
🌐 Mohandesan.org
Instagram:
https://instagram.com/mohandesann?utm_medium=copy_link
اخبار مرتبط

تقدیر وزیر کشور و رئیس سازمان بحران از مدیرعامل آتشنشانی تهران؛ به پاس خدمات در حوادث ملی و جنگ دوازده روزه
در گردهمایی سراسری مدیران کل بحران کشور که با حضور وزیر کشور و رییس و مدیران ستاد بحران برگزار شد، از خدمات شایسته قدرت اله محمدی مدیرعامل سازمان آتشنشانی تهران تجلیل به عمل آمد.

داود گودرزی تاکید بر ضرورت توسعه شهرهای تابآور و پایدار
گودرزی با اشاره به اینکه شهرها در معرض انواع بحرانهای طبیعی و انسانی از جمله زلزله، سیل، تغییرات اقلیمی، آلودگی هوا و نابرابریهای اجتماعی قرار دارند، افزود

باملند، میزبان جشن باشکوه روز جهانی کودک
به مناسبت روز جهانی کودک، مجموعه باملند میزبان جشن بزرگ و پرنشاطی برای کودکان و خانوادهها بود. این رویداد با استقبال پرشور شهروندان تهرانی برگزار شد و فضایی سرشار از شادی، بازی، موسیقی، و سرگرمی را در محیطی امن و خانوادگی فراهم کرد.

لطف الله فروزنده در دور سوم نظارت ستادی از منطقه ۱۶
برقی سازی حمل و نقل عمومی،گام اساسی در توسعه حمل و نقل عمومی پاک پخش بیش از 6 میلیون تن آسفالت در 4 سال گذشته در پایتخت
نظرات شما