
به نقل از سایت رسمی شهرداری تهران
مهدی چمران: قرارداد چین مشکلی ندارد؛ اگر ابهام جدیدی نسازند!
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری بارها به ریاست جمهوری و هر بخش دیگری درخصوص قرارداد با چین پاسخ داده است؛ اما اگر قرار است ابهام جدیدی ساخته شود، ما خبر نداریم!
مهدی چمران در گفتوگو با خبرنگار شهر، درخصوص رفع ابهامات قرارداد شهرداری تهران با چین برای واردات وسایل حمل و نقل عمومی در سازمان بازرسی اظهار کرد: چند جلسه برگزار شده و میگویند ابهامات برطرف شده است؛ البته اگر دوباره نامه ای دیگر ننویسند. من متوجه شلوغبازیهایشان نشدم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مشکلی در قرارداد شهرداری تهران با چین وجود ندارد، خاطرنشان کرد: مشکلات حل شده و قرارداد در حال اجراست و اجرای آن ادامه خواهد داشت.
وی با تأکید بر اینکه ابهامات در نامهنگاریها آورده شده و شهرداری چندین بار پاسخ داده است، خاطرنشان کرد: شهرداری بارها به ریاست جمهوری و هر بخش دیگری درخصوص قرارداد با چین پاسخ داده است؛ اما اگر قرار است ابهام جدیدی بسازند ما خبر نداریم.
اخبار مرتبط

انتخابات شوراهای شهر تناسبی برگزار می شود؟
رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس درباره نتیجه بررسی طرح استفساریه قانون انتخابات شوراها گفت: نحوه محاسبه آرا ابهامات زیادی داشته که در این استفساریه مرتفع شده است.

تصویب ۳ طرح مهم شهرسازی زاهدان در شورایعالی شهرسازی و معماری ایران
تصویب ۳ طرح مهم شهرسازی زاهدان در شورایعالی شهرسازی و معماری ایران

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران درباره بررسی ایمنی هتلهای تهران توضیحاتی ارائه داد.
نظرات شما