کد خبر : 3330 تاریخ انتشار : 1399/7/22 2994
دولت به دنبال ارائه راهکارهایی برای رونق دادن به بخش مسکن است

نقل از اخبار ساختمان، «محمد اسلامی» افزود: تاثیرگزاری اقتصاد کلان بر بازار مسکن، پیشران بودن بخش مسکن در اقتصاد کشور و تاثیرگذاری موثر آن و حفظ سهم مسکن در اقتصاد کشور و توجه به مسئولیت اجتماعی در بخش مسکن از مواردی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

عضو کابینه دولت دوازدهم با اشاره به اینکه وزارت راه و شهرسازی در شورای پول و اعتبار عضو است و این عضویت باید با تاثیرگزاری بیشتری در تصمیمات مربوط به مسکن از سوی وزارتخانه راه و شهرسازی همراه باشد، توضیح داد: تصمیماتی که در حوزه بانکی گرفته می‌شود تاثیر مستقیمی روی قیمت‌ها می‌گذارد. بنابراین باید ترتیباتی اتخاذ شود که در تصمیم گیری های مربوط به حوزه های مرتبط با بخش مسکن، وزارتخانه راه و شهرسازی نقش موثرتری داشته باشد.

اسلامی بر تالیف و تحلیل در حوزه مسکن تاکید کرد و گفت: آماری که پیش‌تر و هم‌اکنون از قیمت‌های خرید و فروش و اجاره مسکن توسط بانک مرکزی ارایه می‌شود، صرفا آماری و غیر تحلیلی است و به همین دلیل دفتر اقتصاد مسکن به عنوان زیرمجموعه معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی باید آماری با تکیه بر تحلیل های گوناگون ارایه دهد و از ایجاد حباب در بخش مسکن و قیمت های آن جلوگیری کند.

 

وی تصریح کرد: به حباب‌های قیمتی که توسط عده ای در بازار مسکن ایجاد می شود اهمیتی نمی‌دهیم و تلاش خواهیم کرد با ارایه تحلیل های واقعی، راهکارهایی ارایه دهیم تا به رونق بخش مسکن بینجامد.

اسلامی توصیه کرد: معاونت مسکن و ساختمان تلاش کند تا گزارشی به رییس جمهوری از بخش مسکن ارایه شود که ضمن واقع‌نمایی، دربرگیرنده مسائل و در عین حال راهکارهای موثر در کنترل بازار مسکن باشد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه مسکن، سرمایه اجتماعی حاکمیت و دولت است، گفت: تمام تلاش دشمنان، تضعیف فعالیت های موثر جمهوری اسلامی ایران است، در حالی‌که دشمنان نمی فهمند که جمهوری اسلامی خاستگاه فرهنگی و ملی دارد و صرفنظر از عقاید گوناگونی که در جامعه ایران وجود دارد مردم برای حاکمیت بر سرنوشت خود و قطع دست بیگانگان تصمیم گرفته اند و طی این سال ها نیز رویکرد جامعه تغییر نکرده است.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مرداد1404

انتقاد وزارت راه و شهرسازی از تغییر رویه شهرداری تهران در ارجاع کار مهندسان ناظر

لهون اسدی گفت: طبق قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، نظارت بر ساخت‌وساز یک موضوع حاکمیتی است و باید توسط مهندسان ذیصلاح و در چارچوب قانون انجام شود.

news
13مرداد1404

نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در خوزستان

تامین ۴ هزار و ۴۵ هکتار زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در خوزستان

news
13مرداد1404

برگزاری کمیسیون ماده ۵ شهرهای اهواز و بهبهان

برگزاری کمیسیون ماده ۵ شهرهای اهواز و بهبهان

news
13مرداد1404

تخلفات ساخت‌وساز در محور مشهد - شاندیز

دومین جلسه رسیدگی به تخلفات ساخت‌وساز در محور مشهد - شاندیز برگزار شد

news
12مرداد1404

پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۸۳ خانوار در سمنان

پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۸۳ خانوار در سمنان

news
11مرداد1404

ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاری

ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاری