کد خبر : 3396 تاریخ انتشار : 1399/7/28 2900
افسارگسیختگی تل اویو در ساخت شهرک های مسکونی در کرانه باختری

نقل از قظره نیوز:

خبرگزاری میزان-طبق اعلام روزنامه القدس العربی، دفتر ملی دفاع از سرزمین و مقاومت در برابر شهرک سازی سازمان ساف طی گزارشی از موافقت و انجام امور ساخت ۳۲۱۲ واحد مسکونی جدید در بخش‌های مختلف کرانه باختری از سوی مقامات اسرائیلی درست پس از یک ماه صلح با امارات و بحرین خبر داده است.

براساس این گزارش، رژیم صهیونیستی با ساخت ۱۲ هزار و ۱۵۹ واحد مسکونی در کرانه باختری طی سال جاری میلادی موافقت کرده است که این تعداد از سال ۲۰۱۲ تاکنون یک رکورد است.

این اقدام رژیم صهیونیستی مخالفت با قوانین و قطعنامه‌های مشروع بین المللی و نوعی بی ارزش کردن موضع جامعه بین الملل و بهره برداری علنی از توافقنانه‌های صلح محسوب می‌شود.

این گزارش همچنین به مطالبی از سازمان صلح اکنون که مخالف با شهرک سازی است اشاره و آورده است که، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با قدرت برای اجرای طرح الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری قدم برمی دارد و احتمال موافقت با ساخت تعداد بیشتری از واحد‌های مسکونی در این طرح نیز وجود دارد.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مهر1404

ادعای معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی : کیفیت ساخت مسکن ملی فراتر از مسکن های عادی

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در بازدید از پروژه های حمایتی مسکن در اسلامشهر گفت: کیفیت کار در اجرای پروژه‌های نهضت ملی استان تهران مطلوب و حتی بالاتر از بسیاری از پروژه‌های عادی و شخصی ساز است.

news
22مهر1404

کمیسیون ماده ۵ و طرح پرونده مربوط به شهرهای شهریار، دماوند و رودهن

معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان تهران از برگزاری بیستمین جلسه کمیته کار کمیسیون ماده ۵ و طرح پرونده مربوط به شهرهای شهریار، دماوند و رودهن خبر داد.

news
22مهر1404

انتخابات هیات مدیره و بازرسان سازمان نظام کاردانی برای ششمین دوره

ضا خالقی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای تقویت ساختارهای حرفه‌ای در حوزه ساختمان‌سازی، از برگزاری ششمین دوره انتخابات اعضای هیأت مدیره و بازرس (بازرسان) سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران خبر داد.

news
1مهر1404

بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه‌های عمرانی فازهای ۸ و ۱۱ شهر جدید پردیس

بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه‌های عمرانی فازهای ۸ و ۱۱ شهر جدید پردیس

news
1مهر1404

تأمین به‌موقع زیر ساخت‌ها و تسریع در اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن ابهر

تأمین به‌موقع زیر ساخت‌ها و تسریع در اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن ابهر

news
1مهر1404

۵ گزاره راهبردی تامین مسکن کم‌درآمدها

۵ گزاره راهبردی تامین مسکن کم‌درآمدها